Specialismes

Hosting

Wij helpen je met een betrouwbaar en snelle hosting provider met uitstekende ondersteuning via krachtige servers met eigen datacenters. 

Webdesign

Het visuele aspect is het eerste wat een bezoeker van je website ziet. Erg belangrijk dus. Wij helpen je bij het maken van een catchy webdesign.

Webdevelopment

This is where the magic happens. In deze fase helpen we je bij het maken van aansprekende content en een functioneel werkende website.

Grafische vormgeving

Hulp nodig bij het maken van een persoonlijke huisstijl? Wij helpen je bij het maken van een logo, visitekaartje, flyer of andersoortige grafische ontwerpen. 

Technische SEO

Standaard zijn de websites uitgerust om SEO vriendelijke pagina’s te kunnen optimaliseren om zo meer bezoekers uit zoekmachines zoals Google of BING te genereren.

SEO Copywriting

Organische vindbaarheid vergroten lukt alleen bij sterk overtuigende SEO-teksten. Hiervoor gebruiken we onder andere een zoekwoordenonderzoek.

Local SEO

Ben je lokaal actief en wil je graag lokale bezoekers naar je website? Of vind je het gewoon fijner om dichtbij huis te werken? Dan is local SEO echt iets voor jou! 

Wordpress CMS

CMS staat voor content management system, waarbij je op eenvoudige wijze je content kunt ontwikkelen en beheren. Zelfs zonder programmeerkennis!

Webshops

Tegenwoordig schieten webshops als paddenstoelen uit de grond. Met de vele concurrentie is een visuele, functionele website cruciaal om te kunnen groeien.

Kennismaken?

Neem contact op met Joris Klerks. 

E-mail: info@kwdv.nl

Klerks Webdevelopment

Gerealiseerde projecten