FAQ

Een eenvoudige website kan binnen een week online staan. Dan hebben we het over een informatieve website of blog. Het record om een complete webshop online te zetten met ontzettend veel producten staat op één maand. Dit bedrijf heeft hier ontzettend hard aan gewerkt in samenwerking met ons. Durven jullie deze uitdaging ook aan? Neem dan contact met ons op.

Websites zijn er in oneindig veel verschillende soorten en maten. Hierdoor varieert de prijs van websites enorm. Een simpele website begint al vanaf €395,- en kan in enkele weken online zijn, een webshop vraagt om meer functionaliteiten en verwerkingstijd om het te maken. Een webshop is al mogelijk vanaf €1.295,-. 

Wij gebruiken waar nodig is een plugin. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te vermijden en te kiezen om dit in te bouwen, zodat website snelheid blijft behouden. Sommige plugins zijn echter onvermijdelijk. 

Nee. Wij zijn de specialist in het maken van WordPress websites. Andere CMS systemen gebruiken we op dit moment niet.

Wij werken samen met een Nederlands top bedrijf welke de hosting voor onze klanten in beheer heeft. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een aantal standaard pakketten (voor beginners), maar ook voor een aantal geavanceerde pakketten (waaronder zelf samengestelde pakketten). 

Ja hoor! We bieden de mogelijkheid om je hosting zelf te managen. Hierbij ontvang je een eigen virtuele server, meerdere datacenters en is er ruime keuze in geheugen en opslag. Vraag hiervoor naar de voorwaarde.

Andere vragen?

Meerdere vragen?

We gaan graag samen de uitdaging met je aan. Wil je advies of meer informatie over het laten maken van een website?